Wereld Wijn Tour “Nieuwe Stijl”

Culinaire Wijnontdekkingstocht per fiets!

Op zondag 10 juni 2012 organiseren 5 regionale horecagelegenheden in samenwerking met Wijnhuis ten Bilt Wijnimport uit Santpoort de jaarlijks terugkerende Wereld Wijn Tour.

Deze fietstocht voert langs 5 karakteristieke horecagelegenheden in de regio en langs Wijnhuis ten Bilt in Santpoort-Noord. Iedere deelnemende horecagelegenheid presenteert een wijnland, met een mooi glas wijn en een bijpassend gerechtje uiteraard behoort een frisdrank ook tot de mogelijkheden. Zo kan men op een originele en sportieve manier kennis maken met de diversiteit van de wijnwereld.

Café ’t Hemeltje in Bloemendaal, Café Restaurant De Molenplas, Café ’t Kantoor en Tapas Bar El Pincho in Haarlem, Café Spaarndam/De Kolk in Spaarndam en Wijnhuis ten Bilt in Santpoort-Noord zijn de tussenstops.

Deelname kost € 25,00 en hiervoor krijgen de deelnemers in ieder café een glas wijn(óf frisdrank), een routebeschrijving, een stempelkaart en een aandenken aan de Wereld Wijn Tour. Bovendien worden de “Wijnfietsers” in iedere zaak onthaald met een heerlijk gerechtje, passend in het land van dit café.

Opgeven voor de Wereld Wijn Tour kan, bij voorkeur bij vóórinschrijving, ivm een maximum aantal deelnemers van 300, in de deelnemende bedrijven.
  De fietstocht start zondag 10 juni tussen 11.00 uur en 12.00 uur en eindigt uiterlijk om 17.00 uur.

Nu maar hopen op mooi Wereld Wijn Weer!

 

 

Lees ook:Rotterdamse wijn-spijswandeling
Lees ook:Lyon en Beaujolais in het Amsterdamse Westerpark
Lees ook:Culinair event Smaakvol Breda
Lees ook:Italië op het Museumplein
Lees ook:Wijnkoperij Okhuysen neemt afscheid van Louis Kat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>