Binnenkort: Amsterdamse wijnmarkt

Op zondag 29 januari presenteren zeven kleine wijnimporteurs hun assortiment aan het publiek tijdens de 2e Amsterdamse Wijnmarkt. Deze markt wordt gehouden in het sfeervolle en beroemde Art Deco Café Schiller van 14:00 tot 17:30.

De wijnimporteurs laten je kennismaken met wijnen uit Hongarije, Duitsland, Zuid-Afrika, Spanje, Italië, Frankrijk en Cider uit Normandië. Er is voor ieder wat wils, van soepel en toegankelijk tot diepgaand en complex. Voor een eerste kennismaking met wijn is het een geweldig evenement, maar ook de doorgewinterde wijnkenner kan er zijn hart ophalen. En voor de horeca is het een uitgelezen kans om nieuwe ideeën op te doen voor de wijnkaart. Naast wijn en cider is er ook heerlijke chocolade van Chocolaterie Alexandre en vers ijs van ijsmaker Kees Raat (MetropolitanDeli).

Tijdens de Wijnmarkt vertellen de importeurs je alles over herkomst en productie van hun wijnen en Ciders. Ook geven ze advies over het eten (o.a. chocolade, ijs) waarbij je de wijnen kunt drinken en uit welke glazen. Ter kennismaking zijn er speciaal voor deze middag proefpakketten te bestellen. De wijnen worden deze dag tegen extra scherpe prijzen aangeboden en naderhand gratis bezorgd!  Alle reden dus om op zondagmiddag 29 januari naar Café Schiller in Amsterdam te komen: om te proeven, te genieten en voordelig de wijnvoorraad aan te vullen.

De middag zal muzikaal begeleid worden door de jazzy tonen van het trio Big Swing Affair.

De zeven importeurs die tijdens de tweede Amsterdamse Wijnmarkt de krachten bundelen zijn Bolomey Wijnimport, Coza, Markvandewijn, Miranda Beems Wine Import, Monega Wine Food & Mood , Pomme d’Or en Vleck wijnen.

Na afloop van de proeverij kunt u bij Café Schiller aanschuiven voor verschillende, heerlijke caféschotels vanaf € 10,00 p.p.

Kijk voor meer informatie op onze Facebook pagina, website Amsterdamsewijnmarkt.nl of neem contact op via [email protected]

Locatie             : Café Schiller, Rembrandtplein 24-a, 1017 CV Amsterdam
Aanvang         : Bezoekers zijn welkom van 14:00 tot 17:30, pers is welkom vanaf 13:00.
Route                : Café Schiller ligt centraal op het Rembrandtplein en is eenvoudig bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal station kunt u met tram 4, 9 of 14 en u kunt dan uitstappen op de halte Rembrandtplein.
Entree              : € 10,- per persoon.

Lees ook:Amsterdamse Wijnmarkt – 22 mei
Lees ook:De Amsterdamse Wijnmarkt
Lees ook:Amsterdamse Wijnmarkt
Lees ook:Bordeaux stroomt rijkelijk bij Café Schiller
Lees ook:All That Wine & Jazz

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Binnenkort: Amsterdamse wijnmarkt

    1. Mariella Beukers Auteur

      Ai, ik zie het! Was eerder niet. Ik geef het door aan de organisatie, Max.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>