Pop-up winebar in Amsterdam

Er schijnt a.s. donderdag iets in Amsterdam te gaan gebeuren. Ik heb al twee mysterieuze uitnodigingen voor de opening van een pop-up winebar in mijn mailbox. Het schijnt te gaan gebeuren rond het Leidseplein…

Deze ultimate wine tasting experience, zoals het in de uitnodiging staat, zal in Amsterdam zijn van 17 november tot 19 december… Helaas moet ik donderdag gewoon werken, in Den Bosch, maar wie er binnenkort ervaring mee heeft, met deze pop-up winebar: commentaren zeer welkom. Mijn verzoek om een persbericht naar de organisatie is nog niet gehonoreerd. Misschien kom ik er later deze week nog achter wie of wat er achter dit initiatief zit….

Lees ook:Een stukje Nieuw Zeeland in Amsterdam
Lees ook:Vindict opent opmerkelijke wijnwinkel in Amsterdam
Lees ook:Wijnwinkels: Barrique
Lees ook:Gratis wijn proeven voor 12 euro in Amsterdam: 25 sept
Lees ook:Bubbles & Jazz

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Pop-up winebar in Amsterdam

 1. paul bakker

  Gisteravond net voor t bezoek aan t de la mar theather even binnen gewipt,bijzonder plekje wijn van 1 euro per slok tot 1500 per fles maar dan wel een Petrus!Bijzondere ervaring leuk en attent personeel,moesten binnen vijf minuten ook nog wat te snacken hebben,en dat lukte, zodat we besloten na de voorstelling ook nog een glaasje slurp te nuttigen!
  helaas moesten we snel weer terug naar de auto omdat de parking van De Mar een half uur na de voorstelling sluit.

    /   Reply  / 
 2. paul bakker

  Begrijp alleen t concept niet dat ze over een maand weer weg zijn?
  Paul en Marjolein na de Eetclub 19-11

    /   Reply  / 
 3. Mariella Beukers Auteur

  Nee, ik ook niet Paul, maar wie weet komen we daar nog achter!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>