Openbaar vervoer naar Nederlandse wijnfeesten

Eind september vinden in Groesbeek al weer voor de vijfde maal op rij de Nederlandse Wijnfeesten plaats. Het programma biedt een internationale wijn- en spijsmarkt, wijnworkshops, open wijngaarden en nog veel meer voor groot en klein. Maar alcohol en verkeer is een slechte combinatie!. De Stichting Nederlandse Wijnfeesten en vervoersorganisatie BRENG organiseren een aantrekkelijke actie:

Voor een meerprijs van slechts € 2,- koop je een ticket voor de wijnmarkt inclusief een busretour Nijmegen-Groesbeek. Je hoeft geen OV-chipkaart aan te schaffen en kunt op vertoon van je geprinte ticket aan de busschauffeur, gebruik maken van deze aanbieding op zaterdag 24 september en zondag 25 september a.s.

Boek je ticket voor de wijnmarkt met busvervoer via www.nederlandsewijnfeesten.nl . De totaalprijs bedraagt dan € 7,- Hiervoor ontvang je een proefglas en een proefmunt en kun je dus gebruik maken van busvervoer van en naar Nijmegen. Bovendien kun je gratis gebruik maken van de pendeldienst van het centrum van Groesbeek naar de open wijngaarden.

Kijk op www.nederlandsewijnfeesten.nl voor meer informatie.

Lees ook:Nederlandse wijnfeesten komen er aan
Lees ook:26-28 september zijn de Nederlandse wijnfeesten
Lees ook:Nederlandse Wijnfeesten in het Gelderse Groesbeek
Lees ook:Nationale Wijnweek 2012
Lees ook:September: De Nederlandse Wijnfeesten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>