Bubbles on the Beach

Op een dag als vandaag zou je willen dat het al zover was: Bubbels on the Beach. Maar helaas, je moet nog even wachten tot 28 augustus voor dit evenement weer plaatsvindt. Voor de rechtgeaarde wijnliefhebber valt er op Bubbles on the Beach, in Zandvoort, weer veel te ontdekken en te genieten. Een echte strandsfeer, de ondergaande zon, lekker eten, muziek en… veel mousserende wijn!

Proef!
Bubbles on the Beach biedt alle liefhebbers van sprankelende wijn de kans om op een informele proeverij kennis te maken met alle soorten mousserende wijn. Cava, Sekt, Prosecco, crémant, spumante, frizzante en mousserende wijnen uit landen als Nieuw Zeeland, Australië en Zuid-Afrika: op Bubbles on the Beach zullen tientallen mousserende wijnen te proeven en te drinken zijn. Het publiek kiest zijn favoriete wijn en Perswijn presenteert een aantal bijzondere Sekts en Prosecco’s, die zijn geselecteerd door het proefpanel.

Mango’s is the place to be
Mango’s Beachbar in Zandvoort is weer de plek om al deze wijnen te proeven. Na de proeverij genieten de bezoekers van een barbecue. En Mango’s blijft gewoon open, zodat iedereen rustig kan nagenieten van de proefmiddag in een van de sfeervolste strandtenten van Nederland.

Programma

16.00 uur – 18.30 uur: Bubbles proeven
18.30 uur – 20.30 uur: Mango’s barbecue, inclusief wijn en live muziek
20.00 uur – 24.00 uur: Party! Genieten van muziek, de zon en strand.

Na 20.30 uur zijn drankjes en hapjes voor eigen rekening

Lees ook:Bubbles on the Beach: populariteit bubbels stijgt
Lees ook:Geslaagde Bubbles on the Beach
Lees ook:Bubbles & Jazz
Lees ook:Grote rose proeverij
Lees ook:Proeverijen deze zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>