Wijnverkenningsreis door China

In september wordt een verkenningreis naar de expanderende wijnprovincies van China georganiseerd. Ook bezoek je het Yantai Wine Festival!

De berichten over China en wijn buitelen over elkaar heen. Iedere week horen we wel iets over stijgende vraag of over Chinezen die Bordeaux en Sauternes opkopen. Maar ook de eigen Chinese wijnindustrie explodeert, zo lijkt het wel. China staat nu al op de zesde plaats van wijnproducerende landen. De gemiddelde wijndrinker in Europa zou het grootste deel van deze hoeveelheid niet erg hoog waarderen, maar het kwaliteitniveau in combinatie met de snel stijgende middenklasse (tussen 220 t/m 300 miljoen mensen) betekent een gestage stijging van de vraag en de kwaliteit.

Om die reden organiseert het reisbureau Discover China dit najaar de eerste wijnreis voor professionals. Tijdens deze Chinese wijn ontdekkingsreis reis je naar meest prestigieuze wijngaarden en wordt de kennis van de Chinese wijnindustrie vergroot. De organisatoren streven naar een business to business-omgeving, met proeverijen, workshops & lezingen. Daarnaast bezoek je het wereldberoemde 5e Yantai International Wine Festival 2011.

Raadpleeg de pdf hieronder met alle informatie over de reis. En wie zich aanmeldt om mee te gaan dankzij deze blogposts, laat even een berichtje achter!

Verkenningsreis Chinese Wijn sector

Lees ook:Chinese huisvrouwen gaan voor wit
Lees ook:Moët gaat bubbels in China produceren
Lees ook:Chardonay uit China
Lees ook:Chinese wijnen veroveren de wereld
Lees ook:Chinezen geïnteresseerd in Australische wijngaarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>