Wijnveiling in Antwerpen

Geïnteresseerd in wijnveilingen? In Antwerpen vindt op zaterdag 30 april en zondag 1 mei een grote veiling van wijnhuis Sylvies plaats.  Het is de grootste en meest prestigieuze veiling tot op heden die het veilighuis organiseerde. Onder de hamer komen ruim 2000 loten met veel beroemde namen; voor ieder wat wils, met wijnen uit California, witte Bourgognes, Henri Jayer’s wijnen, veel DRC (Domaine Romanée-Conti).

Op de website www.sylvies.be vind je meer informatie, de catalogus, de voorwaarden en de mogelijkheid schriftelijk een bod achter te laten. De wijnen zijn te bezichtigen op vrijdag 29 april a.s. van 10.00 uur tot 17.00 uur en twee uur voor aanvang van de veiling.

Zaterdag 30 april om 10.00 uur en zondag 1 mei 2011 (vanaf lot # 1181)
om 12:00 uur
Italielei 21, Antwerpen.

Lees ook:Veiling Sylvies
Lees ook:Flesje wijn voor 75.000 euro!
Lees ook:Romanée-Conti geveild voor recordbedrag
Lees ook:Maandag 9 april wijnveiling in Amsterdam
Lees ook:DRC geeft wijnen prijs van zes decennia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>