Wordt jij de nieuwe wijnkoningin?

Op 16 april 2011 wordt voor de vierde keer in successie de wijnkoningin Zuid-Holland gekozen. Dit evenement wordt georganiseerd door de grootste wijngaard van Zuid-Holland (3,5 ha), wijndomein de Vier Ambachten, en vindt plaats in de orangerie. Aan de kandidates wordt door de jury een aantal vragen gesteld. De jury bestaat onder andere uit Sandra Vielvooije, wijnkoningin van 2010 en de directeur van de VVV Zuid-Hollandse eilanden Irma van Oosten.

Na de officiële kroning en het omhangen van de sjerp zal de nieuwe wijnkoningin het ambt voor een jaar uitoefenen. De wijnkoningin wordt vriend van de wijngaard en ontvangt de komende vijf jaar een wijnpakket. Bovendien zal zij aanwezig zijn op diverse evenementen op de wijngaard. Geïnteresseerde dames kunnen zich nog tot 10 april melden voor het ambt door een mail te sturen naar de Vier Ambachten.

Bron

Lees ook:Wijnkoningin Zuid-Holland gekroond
Lees ook:Pionier Nederlandse wijnbouw verkoopt zijn wijngaard
Lees ook:Masterclasses Nieuwe wereld op 22 april
Lees ook:Grote Nieuwe Wereld Proeverij
Lees ook:VariatieChef van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>