Wijnweekend 2009

Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober organiseert de Associatie van Wijndocenten al weer voor de zevende opeenvolgende keer het wijnweekend. Twee dagen genieten van een uniek wijnarrangement voor de beginnende en gevorderde wijnliefhebber.

 

Ook dit wijnweekend heeft de Associatie van Wijndocenten vele wijnproeverijen voor u in petto. Ook bezoeken we het wijndomein Besselinkschans. Maar er is nog meer. Wat dacht u van een vier gangen diner met een dubbel wijnarrangement? En ook dit jaar zal er weer de spraakmakende champagneproeverij zijn.

Alle thema’s worden door ervaren en gepassioneerde wijndocenten gegeven. Uiteraard steeds vergezeld van een wijnproeverij met geselecteerde wijnen. Ook uw overnachting in het monumentale hotel ‘Villa Ruimzicht’ is een belevenis voor uw zintuigen; de kamers zijn uniek ingericht naar 6 thema’s en beschikken over vele extra’s.

De organisatie van dit wijnweekend is in handen van de Associatie van Wijndocenten. De Associatie bestaat uit ervaren en onafhankelijke wijndocenten door heel Nederland. Met hun jarenlange leservaring en wijndeskundigheid (velen zijn vinoloog) zullen zij tijdens dit weekeinde een breed scala wijnactiviteiten aanbieden. Meer informatie: www.wijnweekend.nl

Lees ook:Wijnweekend!
Lees ook:Wijnweekend en wijnweek
Lees ook:Nieuwe wijnopleiding in Nederland
Lees ook:In de keuken van Floris
Lees ook:UITNODIGING TENTOONSTELLING

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>