Nieuwe wijnveiling van Winefields op 23 september

Winefields organiseert zondag 23 september weer hun vrij toegankelijke wijnveiling met voorafgaande proeverij.

Nu de zomer is bijna achter de rug is, is het weer tijd om de wijnkelder aan te vullen. 

Op zondag 23 september om 14:00 organiseert Winefield’s haar vierde wijnveiling in de Oranjekerk aan de 2e Van der Helststraat 1A in Amsterdam.

Zoals u inmiddels van ons gewend bent, biedt Winefield’s kwaliteitswijnen aan in alle prijscategorieën. Schattingen van de diverse kavels variëren vanaf € 30 per 12 flessen.

Op 23 september wordt o.a. geveild: zeer betaalbare en heerlijke Cru Bourgeois Bordeaux van  Châtaeu Lieujean en Château Carcanieux uit het topjaar 1990. Hiernaast komen er ook een drietal bijzondere collecties  uit een particuliere kelders onder de hamer, met diverse Grand Cru Bordeaux en Bourgogne waaronder Pétrus en Romanée Conti. U vindt de catalogus op PDF formaat hier.

Indien een gedrukt exemplaar wilt ontvangen, stuur u ons dan even mailtje. De veiling wordt voorafgegaan door een proeverij. Meer informatie hierover volgt in onze volgende nieuwsbrief.

WIJNCURSUS

Wijn is gezellig, wijn is genieten – zeker als je er iets meer van weet. Wijnkenner wordt je bij Winefield’s. De wijncursussen van Winefield’s zijn zowel geschikt voor mensen die vrijblijvend eens wat meer van willen weten, als voor mensen die zich meer professioneel in wijn willen verdiepen. In samenwerking met Frank Smulders Wijneducatie verzorgt het de opleidingen van de Britse Wine & Spirit Education Trust (WSET) de grootse wijnopleider ter wereld. Op de bijeenkomsten wordt een degelijke wijnopleiding met plezier gecombineerd. De cursussen lopen op in moeilijkheidsgraad en kunnen vrijblijvend met een examen worden afgesloten. Onze huidige cursussen in Amsterdam en Eindhoven zitten vol. Op 15 oktober beginnen er nieuwe cursussen in Amsterdam en Eindhoven er zijn nog plaatsen vrij! Schrijf je in winefields.nl.

Vriendelijke groeten,
Milan Veld en Martin Derksen.
Winefield's Amsterdam
Pieter Aertszstraat 47
1073SJ Amsterdam
T+F: +31-20-4702161
M: +31-6-28788165
www.winefields.nl

 

 

Lees ook:Nederlandse eerste veilinghuis dat alleen in wijn doet geopend
Lees ook:14 dec wijnveiling WineFields
Lees ook:14 dec gratis wijn proeven bij wijnveiling
Lees ook:Laat uw oude wijnen gratis taxeren
Lees ook:Maandag 9 april wijnveiling in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>