Italië op het Museumplein

Van donderdag 12 tot en met zondag 15 mei strijkt Magic Italy on Tour neer op het Museumplein in Amsterdam. Het beste, mooiste en lekkerste wat Italië te bieden heeft wordt op dit cultureel & culinaire evenement gepresenteerd.

Bezoekers maken kennis met echte ‘Made in Italy’-producten en ervaren het ’echte Italië’ bij de Italiaanse regio’s die zich presenteren als toeristische bestemming, met streekproducten en natuurlijk met hun eigen keuken. Proef op Magic Italy on Tour de pure Italiaanse gerechten en wijnen! Openingstijden: dagelijks van 10 – 20 uur.

Magic Italy on Tour is een initiatief van het Italiaanse Ministerie van Toerisme en het Ministerie van Landbouw, Voedsel en Bosbouw en reist langs Europese steden om de kwaliteit van ‘Made in Italy’ onder de aandacht te brengen van het publiek. Het evenement wordt georganiseerd onder auspiciën van de Italiaanse Kamer van Koophandel in Nederland.

Lees ook:Italië Evenement 2013
Lees ook:Italy, love it or leave it
Lees ook:Dolcevia over druivenoogst in Italië
Lees ook:Het Wijninstituut presenteert…
Lees ook:Wijn&Spijs proeverij Alsace

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>