Wijnvignet gaat op reis

Wijnvignet op reis

Bij het Wijncoachingbureau kun je het jongste wijnniveau tegenwoordig in een dag volgen als je wilt. Het wijnvignet!

Aansluitend doe je dan direct examen en ga je bij wijze van spreken met het diploma onder je arm naar huis! Ontzettend leuk  dat je eindelijk gewoon fijn kunt meepraten als er om je heen weer ‘gebluft’ wordt over wijn.
Je wordt natuurlijk echt geen wijnpro in een dag, maar je krijgt een goed inzicht in de wijndruif en hoe die verandert tijdens zijn leven in een zoete, een droge, een rode of witte wijn of een wijn met bubbels! Je leert een wijnkaart lezen. Je krijgt tools aangereikt hoe je je zelf kunt opwerken van wijnliefhebber tot een semi-pro, maar misschien ook later, als het wijnvirus je zo te pakken krijgt tot een echte wijnprofessional. Zie het als een snuffelstage!

Extravagant, misschien wel zelfs een klein beetje decadent, maar daarom zo leuk is dat het Wijncoachingbureau deze dagcursus, die je ook in twee avonden kunt doen, nu ook in het buitenland verzorgt! Barcelona, Marseille en de Ahr zijn op dit moment de eerste gebieden waar een tweedaagse naar toegaat!
Wil je meer weten? [email protected]

Het gaat een spectaculair wijnjaar worden! Ik ben ervan overtuigd!

Lees ook:De wijnacademie introduceert het Wijnvignet
Lees ook:Bij Wijnen&Zn in Apeldoorn ga je op voor het wijnvignet!
Lees ook:Wijncursus voor studenten en horeca medewerkers
Lees ook:Mijn gesprekken zijn wijngesprekken
Lees ook:Zomerprimeur: Summerwineschool in Studio Smaak van Wijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>