Sommelier Sprays – de geur van wijn

Via Riedelexpert Fleur Deuss kwam ik op een bizarre site terecht. Je moet maar durven! Bizar is misschien niet het juiste woord in dit geval, maar opvallend ‘in de neus’ is het zeker wel.

Als je naar een wijnproeverij gaat is het ‘not done’ om je eerst te besprenkelen met parfum of eau de toilette, kortom, lekkere geurtjes moet je achterwege laten!
Immers, als je zoals vandaag heel makkelijk kan, de Beaujolais primeur gaat proeven, die verbazingwekkend goed schijnt te zijn dit jaar, maar dat is weer een andere story…, dan  wil je fruit ruiken! Veel snoeperig rood fruit, zuurtjes-achtig zoet in je glas!

Je wordt er bepaald droevig van als je buurman – of buurvrouwwijnproever dan in een wolk van sensuele aroma’s is gehuld, die helemaal niets met wijn te maken hebben….althans, niet op dat moment!
Enfin, wat is het geval: ‘Located in New York City, Kelly & Jones is a lifestyle brand that creates trend-setting scent storie’,  of te wel, deze dame vond de geur van chardonnay, pinot noir  en andere druiven in de wijn zo bijzonder dat ze zelf deze geuren tot parfums heeft getransformeerd.

Lees over haar Sommelier Sprays!

Lees ook:Wine Cellar Sorbets
Lees ook:Nieuwe druivenrassen ontwikkeld
Lees ook:Screwpulls koele Mo(nu)menten
Lees ook:Michelin gids Nederland
Lees ook:DE SUPERMARKTLEUGEN

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>