HORECAVAKBEURS BBB VIERT DIAMANTEN JUBILEUM IN OKTOBER 2014

Berichtgeving vanuit Maastricht: Al 60 jaar meesterschap in Bourgondische gastvrijheid

Maastricht – Van 6 t/m 8 oktober 2014 viert de Bourgondische Horecavakbeurs BBB haar 60-jarig bestaan. De BBB, die in 1954 haar eerste editie beleefde, heeft in 2013 een grote revival ondergaan die erg succesvol heeft uitgepakt. De nieuwe uitgangspunten zijn kwaliteit, diversiteit en  sfeer. De focus van de editie in 2014 ligt naast het verder verdiepen en uitbouwen van het aangescherpte concept ook op het uitdragen van het 60-jarig bestaan.
Op elke vierkante meter zal het diamanten jubileum van de BBB voelbaar zijn.

In 2014 staan de BBB-themawerelden Food, Non Food, Drinks & Entertainment bol van speciale vakevents zoals Food Village, het Wijntheater, de Kookwedstrijden, Biertapwedstrijden, Trendstreet en het Proefplein Speciaalbieren. Nieuw dit jaar is o.a. Villa BBB waar horeca-inrichting en interactief advies centraal staan. Extra aandacht ook voor professionele diensten voor de horeca en foodservice. Ontmoeten en kennis delen, noviteiten en netwerken staan centraal op het Place des Amis, dat zich in 2014 o.a. met speciale netwerklounges presenteert.

De Bourgondische Horecavakbeurs BBB is inmiddels voor meer dan de helft geboekt/gereserveerd en de inschrijvingen lopen gestaag door. De sfeer op de BBB, het sterke concept, de persoonlijke betrokkenheid van het team maar vooral de zakelijke successen zijn de meest gehoorde redenen om (weer) in te schrijven. Bijna 90% van de deelnemers van 2013 heeft de intentie uitgesproken om in 2014 weer deel te nemen.

De BBB nodigt landelijk alle horecaspecialisten uit om een bezoek aan de jubileumeditie in 2014 te brengen.  Dat gebeurt via een bestand van zo’n 80.000 geregistreerde horecaprofessionals in combinatie met uitnodigingen via vakbladen, brancheverenigingen en deelnemers.

De 60e BBB vindt plaats van maandag 6 t/m woensdag 8 oktober 2014 in MECC Maastricht, tegelijkertijd met de internationale gastronomievakbeurs Folie Culinaire.

Lees ook:NIEUWE UITINGEN VOOR JUBILEUMEDITIE BBB EN FOLIE CULINAIRE, EDITIE 2014
Lees ook:Eind oktober naar Maastricht!
Lees ook:59e BBB EN 1e FOLIE CULINAIRE SUCCESVOL AFGESLOTEN
Lees ook:Klinkende namen op BBB en Folie Culinaire
Lees ook:EVEN RAMSVIK EN NORTHSEACHEFS OOK NAAR MAASTRICHT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>