Gentlemen prefer excellent cigars and fine wine

Wat is nu lekker bij een sigaar: Bij een sigaar kan men heel goed koffie, brandy, whiskey, port en wijn drinken. Cola en vruchtensap echter zijn net zo goed! Aldus een artikel over sigarologie!

Grappig. Ach het is een reeds zo bestaande gewoonte. Bij een sigaar een mooi glas wijn te drinken, in de salon, de herenkamer, de club of natuurlijk gewoon thuis bij de open haard, na een voortreffelijk dineetje!

Gisteren te gast bij BuyYourWine, de webwinkel met beslist de meeste wijnen in de virtuele winkel, waar mij duidelijk werd dat mannen nog altijd van sigaren en wijn kunnen genieten.

Ze konden hun hart ophalen in het Pakhuis van BuyYourWine, de webwinkel had namelijk op elegante wijze ingespeeld op dit fenomeen met de wijnproeverij:
“Gentemen prefer  excellente cigars and fine wine”

Hoewel er meer mannelijke sigarenliefhebbers waren, lieten de dames zich zeker niet onbetuigd, ook zij rookten hun sigaartje mee tussen de stellingen van BuyYourWine.

Vrouwelijke sigarenrokers delen veelal verschillende interesses en kenmerken. Ze zijn jong maar ook weer niet te jong, zijn succesvol, atraktief en voelen zich als vrouw en professional confortabel. Hun waardering voor sigaren  stemt overeen met hun waardering voor lekker eten en fijne wijn. Smalle, elegante sigaren – veelal het cigarillos en panatella model – en gearomatiseerde sigaren zijn populair. Maar ook de grotere corona sigaren ter afsluiting van een goed diner met bijvoorbeeld een goed glas Chardonnay, port of martini doen het goed.” Wijze woorden van het Sigarenhuis!

Op de Pakhuisproeftafel zag ik mooi rood uit Nieuw Zeeland, Italië, fijne Chardonnays uit Frankrijk en zelfs verschillende mousserende wijnen proef-klaar klaarstaan.

Een mooi en weer verrassend initiatief van BuyYourWine in een prachtig besneeuwd Soest!

 

Lees ook:Voorjaarsproeverij van BuyYourWine
Lees ook:DE METAMORFOSE VAN BUYYOURWINE.COM
Lees ook:Wijn.bloggids van 26 november tot 3 december 2012
Lees ook:Wine Blogging Wednesday: kruidige spaanse wijnen
Lees ook:Wijngaarden in Limburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>