Bijzondere wijn- en kookdemo

La table d’Alain & Gilles op 
Chef’s Revolution @ De Librije 

Bacchantes Wijnimport is enorm trots een van de sponsoren van dit zeer prestigieuze evenement te mogen zijn! Eigenaar Gilles Faëlens verzorgt samen met Masterchef presentator en goede vriend Alain Caron unieke wijn- en kookdemo’s in het Bulthaup Atelier ’La table d’Alain & Gilles’. En u kunt hierbij aanwezig zijn…

In het Bulthaup Atelier, gelegen direct naast de Librije, kunt u terecht voor vrolijke en leerzame wijn- en kookdemo’s. Alain en Gilles worden tijdens bijgestaan door diverse topkoks, waaronder de Franse sterrenchef Jacques Pourcel en tv-kok Ramon Beuk. Ook 3FM dj Gerard Ekdom en vele anderen zullen hun opwachting maken.

 Een wijn- en kookdemo duurt in totaal 50 minuten en bestaat uit 2 delen een 25 minuten durende wijnbelevenis van Gilles en een 25 minuten durende kookdemo van Alain met gastkok. Een geweldige ervaring voor hobbykoks van alle leeftijden en van alle niveaus. Door het informele karakter is dit evenement ook uitermate geschikt voor een uitje met collega’s of met zakenrelaties. De kosten voor een 50 minuten durende wijn- en kookdemo bedragen slechts € 25,-.

Reserveren
: Reserveren doet u vooraf. Dit kan eenvoudig via de webwinkel van Bacchantes. U reserveert tijdstip van uw voorkeur. Hier vindt u ook meer informatie over de chefs. Bij welke chef u de demo volgt blijft een verrassing.

 Data
3 juni van 11:00 tot 19:00 uur (ieder uur een wijn- en kookdemo)
4 juni van 11:00 tot 18:00 uur (ieder uur een wijn- en kookdemo)

Locatie
Bulthaup, Kerkstraat 16, 8011 RV Zwolle (naast De Librije Hotel)Toegang: 
€ 25,- inclusief btw per persoon per wijn- en kookdemo van 50 minuten

 Meer informatie
Bacchantes Wijnimport / Gilles Faëlens
Telefoon 0182-525269 / E-mail [email protected]

 

Lees ook:Toques et Clochers – Limoux – en heel veel vaten wijn
Lees ook:Topkoks en wijnhandel verzorgen benefietconcert voor Japan
Lees ook:Spaanse Chef *** komt koken in Nederland
Lees ook:4 april: Pre-tasting Toques & Clochers
Lees ook:RODERICK ROS IS TERUG BIJ WIJNIMPORT J. BART

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>