Kunst kijken en wijnproeven in Woerden

Kunst kijken en wijn proeven op kunstlocatie Havenstraat 59-A

Kunst- en wijnliefhebbers opgelet! U bent van harte uitgenodigd voor het OPEN WIJNPROEVERIJ WEEKEND van SMAAK VAN PUGLIA op zaterdag 1 en zondag 2 september 2012. Dan vindt voor de tiende keer de Atelierroute Groot Woerden plaats. Kunstenaars in Woerden en omgeving stellen die dag hun huis of atelier open voor het publiek. En evenals afgelopen jaren is het proeflokaal/distributiepunt van SMAAK VAN PUGLIA een van de kunstlocaties, waarbij u ‘s middags de mogelijkheid heeft om heerlijke Zuid-Italiaanse wijnen te proeven.

U bepaalt als bezoeker zelf waar u de route wilt starten. Om de minder mobiele kunstliefhebber in staat te stellen de ateliers langs de route te bezichtigen, rijdt er een speciale Atelierroutebus langs diverse ateliers. Van bronzen beelden tot plantaardige kunst en van schilderkunst tot keramiek, de kunstenaars komen tijdens de Atelierroute Groot Woerden met divers werk. En er zijn dit jaar ook weer nieuwe deelnemers. De deelnemende ateliers zijn beide dagen open van 10.00 tot 18.00 uur en herkenbaar aan de rode banier. Op de kunstlocatie van SMAAK VAN PUGLIA in Havenstraat 59-A treft u tekeningen, schilderijen en beschilderde deuren en luiken van Roel van der Bij. Gonny van der Bij-de Kruyf exposeert beelden van albast, serpentijn en steatiet. Evenals voorgaande jaren staat er voor bezoekers die ‘s middags komen – vanaf 14.00 uur tot sluitingstijd – een glaasje wijn klaar, of u kunt de proeftour doen. U kunt op beide dagen zes wijnen uit het assortiment proeven. Veel kijk- en proefplezier!

Lees ook:Bijzondere wijnroute Amersfoort
Lees ook:Wijn als kunst
Lees ook:Nieuwe wijnboetiek in Huizen
Lees ook:Open dag op Wijngaard de Wageningse Berg
Lees ook:Feest op Wijngoed De Reestlandhoeve

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>