Spaans merk alcoholvrije wijn in Nederland

Het Spaanse topmerk voor alcoholvrije wijnen Emina Sin is exclusief naar Nederland gehaald door Alcoholvrijshop.com. De alcoholvrije wijnen van dit Spaanse wijnlabel behoren volgens deze webwinkel tot de beste alcoholvrije wijnen ter wereld. ‘Toen we ze proefden, wisten we dat we deze wijnen nog voor de decembermaand in Nederland wilden hebben om met onze klanten te delen,’ aldus Alexander Nijeboer van de Alcoholvrijshop.com.

 

Spanje is na Duitsland de grootste alcoholvrij-markt van Europa. Van de tien verkochte bieren in Spanje zijn er twee alcoholvrij. Vandaar dat ook steeds meer Spaanse wijnhuizen zich richten op het produceren van alcoholvrije wijnen. Eerder al betrad het gerenommeerde Spaanse wijnhuis Torres de Nederlandse markt met het alcoholvrije merk Natureo. Maar ook andere wijnhuizen timmeren aan de weg. Zo vond Alcoholvrijshop.com bij een wijnhuis in de wijnstreek Ribera del Duero het wijnmerk Emina Sin.

Prachtige wijnen
‘De flessen zien er prachtig vormgegeven en elegant uit,’ zegt Alexander Nijeboer van Alcoholvrijshop.com. ‘Daaraan kun je zien dat de Spanjaarden veel zorg aan de wijn hebben besteed.’ Niet alleen de elegante vormgeving bleek een voltreffer. ‘Toen ik de alcoholvrije wijnen proefde, wist ik gelijk dat ik deze nog voor de feestdagen naar Nederland wilde halen om te delen met onze klanten.’ Vooral de Emina Sin Docemeses is een voltreffer. ‘Deze prachtige dieprode wijn van Tempranillo-druiven heeft 12 maanden mogen rijpen op vaten van Amerikaans eiken. Het resultaat is een prachtige, complexe rode wijn die eigenlijk bij geen enkel kerstdiner mag ontbreken.’

Beperkte voorraad
Alcoholvrijshop.com slaagde erin een kleine voorraad naar Nederland te halen. Vooral van de topper Emina Sin Docemeses is de voorraad beperkt en geldt: op=op! De alcoholvrije wijnen van Emina Sin zijn leverbaar vanaf 1 december aanstaande, maar kunnen nu al worden besteld op Alcoholvrijshop.com. De alcoholvrije wijnen van Emina Sin zijn verkrijgbaar in wit (verdejo), rood (tempranillo), rosé (tempranillo+verdejo) en de twaalf maanden op vat gerijpte Docemeses (tempranillo).

De wijnen zijn te bestellen via www.alcoholvrijshop.com

[Persbericht]

Lees ook:Shop voor alcoholvrije bieren, cocktails en wijnen van start
Lees ook:Online magazine over alcoholvrije dranken gelanceerd
Lees ook:Tempranillo kan je jaren bewaren!
Lees ook:Parfum of wijn?
Lees ook:Wijnkoperij van Eesteren heft het wijnglas op het strand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>