‘Wijnwinkel van het Jaar 2015′

logowebwinkel2015Gelezen op Perswijn.nl: Vanaf vandaag, 1 augustus, kunt u stemmen op favoriete wijnwinkel – bij u om de hoek én online! Met uw stem maken de kandidaten kans op de titel ‘Wijnwinkel van het Jaar 2015′ en ‘Wijnwebwinkel van het Jaar 2015′. Stem nu!

Ook dit jaar zal Perswijn samen met de wijnconsument de Nederlandse wijnwinkels onder de loep nemen om te bepalen wie de titels ‘Wijnwinkel van het jaar 2015’ en ‘Wijnwebwinkel van het jaar 2015’ mag dragen. Wat is de beste wijn(web)winkel van Nederland in 2015? Bij welke winkel is de service ouderwets goed? Het assortiment breed en boeiend? De wijnadviezen verrassend en overtuigend? U, de consument, bent als eerst aan zet!

Augustus: de consument is aan zet

Gedurende de gehele maand augustus mag u eenmaal stemmen op uw favoriete wijnwinkel, en eenmaal op uw favoriete wijnwebwinkel. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle deelnemende winkels, waarbij u nog even rustig kunt kijken welke kandidaten uw voorkeur hebben. Let op: op 1 september sluiten de stemlijsten, en gaat de jury aan de slag!

Juryoordeel

Deze zal in de maand september de 25 hoogst geëindigde winkels op beide lijsten onderwerpen aan een nauwkeurige inspectie en beoordeling, en uiteindelijk bepalen wie de titel het meest verdiend. Zorg dus dat uw winkel in de top 25 terecht komt! Alleen dan maakt uw favoriet kans om te winnen!

Banner-De-Eerste-Soester-Wijnschool

 

 

Lees ook:De verkiezing “Beste Wijnwinkel 2013″ van start
Lees ook:Kies de Wijnwinkel van het jaar 2012
Lees ook:Finalisten wijnwinkelverkiezing 2014
Lees ook:Winnaars Wijnwebwinkel en Wijnwinkel van het jaar bekend
Lees ook:Stem op je lievelingswijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>