EURO-TOQUES NEDERLAND EN GASTVRIJ ROTTERDAM TEKENEN MEERJARIGE SAMENWERKING

Ingezonden stuk. De Rotterdamse horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam en de Nederlandse vereniging voor ambachtelijk werkende koks Euro-Toques hebben een meerjarige samenwerkingsovereenkomst getekend.  Euro-Toques organiseert de komende drie jaar diverse activiteiten op de beursvloer in Ahoy Rotterdam. Daarnaast wordt de jaarlijkse Keltum Restaurant Prijs uitgereikt tijdens de beurs. Vanaf 2015 faciliteert Gastvrij Rotterdam ook de finale van de Young Chef Award, waarvan dit jaar de halve finale in Ahoy plaatsvindt.

De voorzitter van Euro-Toques, Ted Janssen, is enthousiast over de samenwerking: “Gastvrij Rotterdam heeft zich in 2013 meteen bewezen als hoogstaand gastronomisch platform en is daardoor een zeer geschikte partner voor Euro-Toques. Tijdens de beurs zullen onze leden demonstraties geven, gerechten bereiden en uitserveren en worden er wedstrijden georganiseerd. In september wordt de Keltum Restaurant Prijs wederom uitgereikt tijdens Gastvrij Rotterdam. Deze prijs richt zich op restaurants die zijn aangesloten bij Euro-Toques en de doelstellingen van onze vereniging het beste uitdragen. De Young Chef Award, waar chefs onder de 25 jaar het tegen elkaar opnemen, wordt vanaf 2015 ook onderdeel van Gastvrij Rotterdam. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking.”

“De samenwerking met Euro-Toques brengt Gastvrij Rotterdam weer naar een hoger niveau”, aldus Exhibition Manager Robert Melaard. “Tijdens de afgelopen editie was de samenwerking zeer prettig en heeft Euro-Toques bijgedragen aan de kwaliteit van de beurs. Dankzij deze langtermijnsamenwerking zijn we in staat om diverse activiteiten van Euro-Toques te faciliteren en zo een aansprekend programma samen te stellen voor onze bezoekers.”

Gastvrij Rotterdam
Gastvrijheid, beleving en kwaliteit. Daar draait het om bij de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Op 22, 23 en 24 september 2014 verwelkomt Ahoy Rotterdam horecaondernemers en -managers met liefde voor het vak en passie voor hun gasten. Toegang is gratis voor horecaprofessionals in het bezit van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode. Meer informatie is te vinden op: www.gastvrij-rotterdam.nl.

 

Lees ook:GESLAAGD DEBUUT GASTVRIJ ROTTERDAM
Lees ook:PERSWIJN ORGANISEERT WIJNPAVILJOEN OP GASTVRIJ ROTTERDAM
Lees ook:Gastvrij Rotterdam
Lees ook:PROEF PORTUGESE WIJN!
Lees ook:Pays d’Oc IGP presenteert de Collectie 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>