NIEUWE UITINGEN VOOR JUBILEUMEDITIE BBB EN FOLIE CULINAIRE, EDITIE 2014

 

Maastricht – Van 6 t/m 8 oktober 2014 is MECC Maastricht dé ontmoetingsplek voor professionals uit de horeca en (top)gastronomie. Dan vinden tegelijkertijd de 60e Bourgondische Horecavakbeurs BBB en de 2e editie van Folie Culinaire plaats, het vakevent voor de internationale gastronomie. Drie dagen lang bruisen het MECC én de stad Maastricht. Horecaondernemers van Maastricht bieden samen een avondvullend programma voor deelnemers en bezoekers. De nieuwe beeldmerken van beide beurzen onderstrepen het feestelijke en Bourgondische karakter maar ook de kwaliteit van beide beurzen.

 60 Jaar meesterschap in Bourgondische Gastvrijheid
De jubileumeditie van de BBB presenteert Food, Non Food, Drinks & Entertainment. Veel aandacht is er voor het randprogramma met ondermeer Food Village, het Wijntheater, de Kookwedstrijden, Biertapwedstrijden, Trendstreet, Proefplein Speciaalbieren en nieuw; Villa BBB.  Elkaar ontmoeten en kennis delen staan centraal op Place des Amis, waar vakbezoekers in een sfeervolle omgeving kunnen netwerken.
Ontmoetingsplek voor de internationale gastronomie
Het kloppende hart van Folie Culinaire is de groots opgezette demokeuken waar internationale sterrenchefs hun culinaire ideeën en laatste bereidingstechnieken presenteren aan professionals uit de (top)gastronomie. De omringende deelnemers presenteren een aanbod dat perfect aansluit op de presentaties. Het vakblad Culinaire Saisonnier is medeorganisator van Folie Culinaire en tekent samen met het MECC voor een bijzonder randprogramma waar ‘Culinaire Gekte’ de boventoon voert.
Persoonlijke uitnodiging bezoekers
Voor de zomer worden professionals uit de horeca en (top)gastronomie persoonlijk uitgenodigd om zich te registreren voor een bezoek aan een van beide vakbeurzen. Vanaf dan worden de vakbezoekers regelmatig op de hoogte gehouden van het aanbod, de noviteiten en speciale events op de beurzen én in de binnenstad van Maastricht. Ook in 2014 kan weer voordelig gereisd worden met het NS-voordeelticket.

Lees ook:Sterrenkoks creëren culinaire gekte op Folie Culinaire
Lees ook:59e BBB EN 1e FOLIE CULINAIRE SUCCESVOL AFGESLOTEN
Lees ook:TOPCHEF MICHEL DEL BURGO VERVULT VLESELIJKE OPDRACHT OP FOLIE CULINAIRE 2014
Lees ook:Klinkende namen op BBB en Folie Culinaire
Lees ook:EVEN RAMSVIK EN NORTHSEACHEFS OOK NAAR MAASTRICHT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>