OTIMA 10 strak in pak

Op het laatste moment nog even een cadeautje scoren. Wie herkent dit niet en…  waar haal je dan zo snel wat leuks vandaan? Een doosje bonbons of  een bloemetje uit de supermarkt? Wil je origineel doen? Pak dan  OTIMA 10 uit het wijnschap, een mooie fles en strak in pak. TIMA 10 is een verrassend drankje uit Portugal. In het Portugees betekent ótima ‘super, excellent, verfijnd’, en dat zegt precies wat het is. Verkrijgbaar bij Albert Heijn voor € 11,99.  www.otima10.nl

 

Lees ook:‘’Chill it the way you like!’’
Lees ook:OTIMA10
Lees ook:Zonnige zomerwijnen
Lees ook:20-23 okt Megavino in Brussel
Lees ook:Veel besproken ganzenlever

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>