By the Grape winery ‘Beste wijnwinkel van Nederland 2014’!

Gefeliciteerd By the Grape! Heet van de persen rechtstreeks uit de Wittenburg.
En de winnaar is…. Vandaag is in Kasteel Wittenburg in Wassenaar tijdens de Winterproeverij van vakblad Perswijn de uitslag bekend gemaakt van de verkiezing Beste Wijnwinkel van Nederland 2014. By the Grape winery Velp mag zich een jaar lang Beste Wijnwinkel van Nederland noemen! Hartelijk dank voor jullie stemmen, want mede dankzij jullie hebben we gewonnen!

“Dit is het nieuwe wijnwinkelen. Een totaalbeleving waarin alle facetten van het winkelen op elkaar aansluiten. Zeer klantvriendelijk. En, offline meets online. De jury ziet dat er hard wordt gewerkt om alle puntjes op de ‘i’ te krijgen en te houden.”
- Vakjury Wijnwinkel verkiezing (Ronald de Groot (juryvoorzitter), hoofdredacteur Perswijn, Harold Hamersma, wijnschrijver en –publicist, Ellen Dekkers, wijnschrijfster en cursusleidster van de Vinologenopleiding aan de Wijnacademie, Erik Hemmes, retailspecialist en category management consultant en Guido Quaden van Sauter Wijnen – winnaar 2013).

PS: we wisten niet dat Ellen weer terug is bij de Vinologenopleiding. Een duobaan met Klazien Vermeer, de opleidingsmanager bij de Wijnacademie?

Lees ook:Kies de Wijnwinkel van het jaar 2012
Lees ook:By the Grape staat organisatie Beste WijnWebWinkel af
Lees ook:Finalisten wijnwinkelverkiezing 2014
Lees ook:De verkiezing “Beste Wijnwinkel 2013″ van start
Lees ook:Workshop wijnkoelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>