Belangstelling WIJNApp groeit en groeit

‘Wijn’ was vorige week  jarig en dat viert de app met een update voor iOS 7. Tevens is de app uitgebreid met pushberichten waarmee gebruikers kortingscodes ontvangen voor aankoop van wijnen in de mobiele webshop.

‘Afgelopen jaar is de app gegroeid naar duizenden regelmatige gebruikers’ zegt Pieter Born van WijnApp.nl. ‘Naast het vastleggen en delen van favoriete wijnen weten de gebruikers steeds vaker de weg te vinden naar de mobiele wijnshop. Duidelijk een voorbeeld van dat m-commerce sterk aan het groeien is.’

De app is voor iPhone en iPad, zodat tijdens een etentje snel met de iPhone de wijn kan worden vastgelegd en later thuis het overzicht op de iPad bekeken kan worden. Hiervoor maakt de app gebruik van iCloud om de gegevens tussen verschillende iOS apparaten te synchroniseren.

‘Wijn’ is te vinden in de Apple App Store in de rubriek ‘Eten en drinken’ met als directe link http://app.lk/wijnapp
De bijbehorende mobiele wijnshop is tevens te gebruiken op smartphones en tablets van andere systemen zoals Android of Windows via http://shop.wijnapp.nl

Over WijnApp.nl
WijnApp.nl is een initiatief van BluMedialab.com B.V., ondermeer bekend van de apps ‘Weer’, ‘Rente’ en ‘Hotels for iPad’. De app is ontwikkeld samen met een gebruikersgroep, designers, stagiairs en ontwikkelaars. Voor specifieke kennis over wijnen wordt samengewerkt met een wijnhandel die tevens de inkoop en distributie van de wijnen verzorgt.

Lees ook:Wijnalmanak iPhone App
Lees ook:Wijn, een nieuwe wijndagboek als app
Lees ook:Een handige WijnApp voor je favourite wines
Lees ook:SoWine Pro – wijn per glas zonder gas
Lees ook:Neem een kijkje bij Ruinart Champagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>