Presentatie Gault Millau in RAI

The Wine & Food Association, GaultMillau Nederland en Amsterdam RAI bundelen hun krachten voor een feestelijk en veelzijdig B2B-evenement op maandag 28 oktober voor professionals werkzaam in het hoge horecasegment. Voor het eerst worden de presentatie van de nieuwe GaultMillau gids en de uitreiking van de GaultMillau Awards 2014 gekoppeld aan de vakbeurs Fine Food Professional. Fine Food Professional is de tegenhanger van Wine Professional: een vakbeurs voor de horeca waarbij het merendeel van de presentatietafels gereserveerd is voor fine food-leveranciers en -producenten. De overige beursruimte is bestemd voor de wijnhandel. De vakbeurs vindt plaats in de Forum Lounge van Amsterdam RAI (ingang E).

Het First Floor Restaurant van de RAI biedt ‘s middags plaats aan de GaultMillau Lunch, een feestelijke bijeenkomst voor topchefs, -sommeliers en andere genodigden. Onder het genot van een aantal smakelijke gerechtjes en fraaie wijnen wordt hier in spanning vooruitgeblikt op de dingen die komen gaan: de GaultMillau Awards 2014!

In de namiddag verzamelen zich honderden GaultMillau-professionals, journalisten en andere genodigden in de Forumzaal voor de uitreiking van de jaarlijkse GaultMillau Awards en de presentatie van de nieuwe GaultMillau restaurant- en hotelgids.

Meer informatie over deelname aan de vakbeurs, registratie voor bezoek (uitsluitend voor horeca- en wijnprofessionals en genodigden) is binnenkort te vinden op www.thewinesite.nl. Geïnteresseerd in deelname? Dan kan nu reeds informatie aangevraagd worden via [email protected].

 

 

 

 

Lees ook:Genomineerden GaultMillau Awards bekend
Lees ook:De nacht van de GaultMillau
Lees ook:Lustrum Wine Professional
Lees ook:10 t/m 16 september: Chianti Classico Week
Lees ook:Blindproefwedstrijd op 3 juni

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>