Smaak van wijn verloot HACHETTE

Persbericht

 

Smaak van wijn online magazine verloot le Guide Hachette

Soest, 21 juni 2013

De  Facebookactie die door  Smaak van Wijn ruim twee weken geleden gestart is, liep vanmiddag om 14.00 uur ten einde.

Op Smaakvanwijn.com, het online wijnmagazine voor de wijnliefhebber,  waar de wijn zelf zijn verhaal doet en vakjargon zo veel mogelijk wordt vermeden,  stonden de afgelopen weken de lezers vol in de schijnwerpers.
Onder alle ‘vrienden’ van  de Facebook-pagina van het Wijncoachingbureau voor Food&Wine (uitgever Smaakvanwijn.com) en  de directe volgers van het online magazine zelf is vandaag Le Guide HACHETTE des VINS 2013 verloot!

De gelukkige winnaar is:  Iris den Dekker

Smaak van wijn wordt dagelijks gevoed met een verscheidenheid aan wijnartikelen. Het magazine dat vooral gaat voor diversiteit, wist de afgelopen maand weer veel nieuws uit de wijnwereld te bemachtigen, maar ook, mede dankzij diverse ‘wijnkopstukken’ krachtige wijngerelateerde, onderwerpen aan te stippen en uit te diepen!  Vanaf 20 juli  zal Smaak van Wijn enkele weken geheel in het teken staan van La Douce France!  Met wijnstreken, wijnen, restaurants, interviews en veel reistips! Een bijzondere online Wijnspecial!

Lees ook:Joep Graler in de Guide Hachette
Lees ook:Smaak van wijn nieuw online magazine
Lees ook:Smaak van wijn
Lees ook:Het najaarswijnprogramma van Smaak van Wijn
Lees ook:Monthly specials in Smaak van Wijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>