Hugo Prosejito en Sprizzante jr.

Asten 3 april 2013
Wie is Hugo Jr?
Na de rosé, prosecco, spritz en Hugo Sr. zijn “Hugo Prosejito Jr. en Hugo Sprizzante Jr. 0.2L” onderweg naar Nederland. Deze maand stellen zij zich voor aan de Nederlandse consument! Hun grote broers 0.75L zijn al even in Nederland verkrijgbaar en worden omschreven als het nieuwe zomerdrankje!

“Hugo Prosejito” 0.75L is al enkele maanden te vinden in de schappen van diverse speciaalzaken en te bestellen in horecagelegenheden.“Hugo Sprizzante 0.75L” is nog onderweg naar de schappen van de groothandel en supermarkten. Deze kleine broers spelen perfect in op de ontstane vraag vanuit de markt.

Vanwege de toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige producten blijkt de consument steeds kritischer te worden. Twee ervaren barmannen en een zeer ervaren dranktechnicus hebben deze ontwikkeling feilloos opgepakt door deze pre-mix te maken op basis van een mousserende Italiaanse wijn bestaande uit een blend van de Glera en Verduzzo druif, 100% natuurlijke vlierbloesem- en muntextracten en geconcentreerd citroensap. Deze pre-mix smaakt als een zelfgemixte cocktail.

De cocktail wordt geserveerd met enkele ijsblokjes en munt.

Hugo wordt gemaakt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en bevat:
X GEEN smaakstoffen
X GEEN kleurstoffen
X GEEN conserveringsmiddelen

Inmiddels wordt deze heerlijke cocktail gemaakt door diverse producenten. ZADI Drinks echter is de eerste producent die deze cocktail als pre-mix op de markt heeft gebracht. Deze cocktail wordt als een van de weinige in het oorsprongsgebied gebotteld, namelijk in Zuid-Tirol in Italië. In 2012 won ZADI Drinks de ‘ top innovation award’ van het Cash Magazine in Oostenrijk met deze heerlijke pre-mix zonder toevoegingen.

Hugo 0.2L is er klaar voor om jou te leren kennen. Ben jij ook zo benieuwd naar Hugo?
Kijk dan snel op www.zomerdrankje.nl, waar Hugo te verkrijgen is.

bron: PERSBERICHT

Lees ook:Prosecco Cocktail komt naar Nederland
Lees ook:Hugo by Zadi
Lees ook:Lege schappen in Rusland
Lees ook:By the Grape komt met eigen wijn
Lees ook:Zwoele zomeravonden met de cocktails van Barefoot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>