Hospitality & style Awards

PERSBERICHT

14 maart 2013

Avondvullend programma met prestigieuze horecaprijzen

 

Sinds bekend is wie in de running zijn voor een VENUEZ Hospitality & Style Award wachten de genomineerden in spanning af of zij deze op maandag 25 maart 2013 in ontvangst mogen nemen. Voor de uitreiking van de toonaangevende horecaprijzen wordt altijd een passende stijlvolle locatie gekozen. Vorig jaar werd de rode loper uitgerold voor Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dit jaar is er gekozen voor Hotel Okura in Amsterdam. Het vijfsterren deluxe hotel is het decor van hét meest glamorous event van de horeca en hospitality industrie, waar iedereen die er toe doet in de horecawereld bij aanwezig is. Onder het genot van een culinair viergangen diner worden de felbegeerde awards uitgereikt door presentatrice Renate Schutte. De uitreiking wordt afgewisseld met top entertainment, daarnaast is er de mogelijkheid tot netwerken.

 

Ervaren jury

Traditioneel worden de awards uitgereikt door gerenommeerde namen uit de horeca wereld. Ook dit jaar zijn er tien categorieën samengesteld waarbinnen de awards worden uitgereikt; Best Cocktail Bar, Best Style Bar, Best Interior Design, Best Hotel Concept, Best Hotel Chain Design, Best Restaurant Design, Best Restaurant Concept, Best Coffee Bar, The Hospitality & Style Award 2012 gaat naar de meest toonaangevende horecaprofessional van het afgelopen jaar en de award Best Bartender 2012. Dit jaar is de categorie ‘Best Restaurant Concept’ door de jury toegevoegd aan de Hospitality & Style Awards vanwege het feit dat zich enkele restaurants aandienden met een ijzersterk innovatief concept. Bekende namen uit de deskundige jury zijn o.a. Paul Linse (Studio Linse), Jeroen Veldkamp (CoffeeLab) en Didier Prince (DidierPrinceRealisatieAdvies).

 

Gala avond vol verrassingen

VENUEZ staat voor Hospitality & Style, daarom worden de awards uitgereikt in een stijlvol aangeklede zaal waarbij gasten kunnen genieten van een exclusief viergangen diner en  live entertainment. Het thema ‘let’s go big tonight’ sluit geheel aan op de wijze waarop de gala avond is ingevuld en zal het publiek meerdere malen verrassen. De presentatie van de avond wordt verzorgd door Renate Schutte, onder andere bekend van SBS6 en zij presenteerde  in 2006 samen met Frits Sissing Het Gouden Televizier Ring Gala. Amsterdamse horecaondernemer Casper Reinders mocht vorig jaar de VENUEZ Hospitality & Style Award in ontvangst nemen voor zijn carrière. Op 25 maart wordt bekend gemaakt wie de award dit jaar krijgt toebedeeld uit handen van de horeca entrepreneur.

Bartender Boudewijn Mesritz mocht een jaar lang met de eer strijken van titel bartender of the year, het blijft nog even een verrassing aan wie hij de titel dit jaar zal overdragen.

__________________________________________________________________________________

Over VENUEZ

De VENUEZ Hospitality & Style Awards zijn ontstaan vanuit het VENUEZ Hospitality & Style magazine dat tweemaandelijks verschijnt. Het magazine geeft informatie over de nieuwste en meest indrukwekkende venues, concepten en pioniers op horecagebied. Daarnaast worden alle facetten van de bar-, club-, restaurant- en hotelbusiness in Nederland uitgelicht. In 2005 vond de eerste felbegeerde VENUEZ Hospitality & Style Awards uitreiking plaats en was het Award gala meteen een groot succes. De Awards uitreiking is uitgegroeid tot een prestigieus evenement dat horecaondernemers niet willen missen. Dit jaar vindt de  VENUEZ Hospitality & Style Awards voor de achtste keer op rij plaats.

 

Partners

De VENUEZ Hospitality & Style Awards 2012 worden mede mogelijk gemaakt door Bols, Bombay  Sapphire, Dometic group, Heineken, Kolibrie, Kwast Wijnkopers, Laurent Perrier, Nespresso, Villa Massa en VENUEZ Hospitality & Style Magazine.

 

 

 

Lees ook:Genomineerden VENUEZ Hospitality & Style Awards 2013
Lees ook:
Lees ook:Nieuw wijn retail concept valt in de prijzen: Grape District
Lees ook:CITY IDENTITY APARTMENTS WINT 10 MAANDEN NA OPENING PRESTIGIEUZE WORLD TRAVEL AWARD
Lees ook:Stenden Hogeschool stelt 'smaaklector' aan

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hospitality & style Awards

 1. Gino van Meenen

  Deze foto heb ik gemaakt tijdens Hospitality & style Awards
  Deze foto Moet van naamsvermelding worden voorzien (Gino van Meenen)
  Het staat zelfs nog in de details Exif van deze foto Copyright Gino van Meenen

  Bij voorbaat dank

  Gino

    /   Reply  / 
 2. Marja van Beek Auteur

  sorry, maar wij hebben hem zo ontvangen in het persbericht! Met excuses!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>