Toplandbouwer spreekt op NLWBC

Voor de NLWBC 2013 zijn ook de trends in culinaire en vineuze wereld van mega belang! Daar wordt over gepraat, moet over gesproken dus geschreven – geblogd worden! Wij zijn op zoek naar de ‘superboer’ – de agrariër van de toekomst! De driesterren chef, niet van de Michelin maar van het land! Om in september gastspreker te zijn op de eerste NLWBC!

Lees ook:DAVID TOUTAIN OP FOLIE CULINAIRE IN MECC MAASTRICHT
Lees ook:Michelin België bestaat 100 jaar
Lees ook:De Michelin, samengevat!
Lees ook:Michelin: Tweede ster voor La Durée
Lees ook:Wijn in de bloggerswereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>