25 jaar Perswijn

Dit jaar bestaat Perswijn 25 jaar. Een niet mis te verstane presentatie van een blad dat door de jaren heen steeds beter, interessanter en zelfs hipper is geworden.

Soms klagen mijn studenten en cursisten weleens dat de artikelen soms wel erg hoogdravend zijn, maar ja, aan de andere kant denk ik dat het daardoor juist een mooie tegenhanger is voor WineLife dat genoeg artikelen in ‘Jip-en-Janneke’ taal aanbiedt voor de lezer die graag bladert en mooie foto’s wil bekijken.

Niet dat dat bij Perswijn niet kan! In tegendeel zou ik haast zeggen, stikmakend jaloers ben ik vaak bij de uitzonderlijke foto’s die de heren van het blad maken, als ze weer eens op pad zijn in de wijnwereld.

In ieder geval dit jaar een jubileumjaar.  Ze trappen af met veel nieuws, nieuwtjes, oude gezichten, mooie artikelen en allerlei acties.
Wilt u het ook volgen? Dat kan ook nog eens via Facebook. Vandaag zou ik zeggen, lees het artikel over de intense Duitse wijnen van de hand van Lars Daniels. Even hier klikken en u bent er!

Lees ook:Perswijn lezen bij de open haard
Lees ook:Perswijn in nieuw jasje
Lees ook:Leisteen en Riesling zetten een MVio aan het denken
Lees ook:Welk nieuws brengen de culinaire bladen en de wijnbladen dit keer?
Lees ook:Perswijn, Winelife, Sabor, Bouillon je komt er nog eens in om

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>