Wijn, een nieuwe wijndagboek als app

“Dat er behoefte is aan een goed wijndagboek op de iPhone, bleek wel aan de reacties op de Nederlandse app Wijn van een tijdje geleden. Belgische gebruikers klaagden dat de app niet beschikbaar was in hun App Store en ontwikkelaar BluMediaLab besloot de app én wijnbezorging ter plekke voor onze zuiderburen beschikbaar te stellen. Wine Journal+ Pocket Edition is de nieuwe iPhone-variant van een wijn-dagboek dat op de iPad al eerder bejubeld werd.”   Gelezen op de website van iPhoneclub.

Of ga voor de WS Wine + App! WineRatings+. Hier is de link die je kunt volgen! WineSpectator.

Lees ook:Wijntrainer: app om wijnvragen te oefenen
Lees ook:Belangstelling WIJNApp groeit en groeit
Lees ook:Primeur: Beaujolais op iPad en iPhone
Lees ook:Wijnalmanak 2012 als app beschikbaar
Lees ook:Wijnalmanak iPhone App

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>