Jonge wijnmakers in Oostenrijk

Druk bezig met de voorbereiding voor een Oostenrijkse wijnproeverij waarbij ik twee Nederlandse importeurs vertegenwoordig: Lekker Sapje en Good Grapes, stuit ik op de website van Leo Hillinger. Wat een prachtig bedrijf! De film die ze gemaakt hebben zegt meer dan duizend woorden. Kijk zelf maar eens!

Lees ook:Een vlucht bijen…
Lees ook:Vlaamse “wijnfilm” krijgt Nederlandse remake
Lees ook:Een wijnboer uit Sancerre in de Loire
Lees ook:Oostenrijkse wijn in opmars
Lees ook:Diner met een Oostenrijkse wijnmaker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>