Bodegas Roda naar Fourcroy

Vol trots kondigen wij aan dat Fourcroy Nederland per 1 november 2012 exclusief distributeur is van het befaamde Spaanse wijnhuis Bodegas RODA. In oktober 2012 is Bodegas Roda verkozen als een van de beste wineries ter wereld tijdens het “Wines&Spirits top 100 tasting Event”.

De wijnen van Roda zijn veelvuldig in de prijzen gevallen bij diverse verkiezingen en ontvingen hoge beoordelingen in proeverijen wereldwijd. Robert Parker waardeerde onder andere de Cirsion 2001 met 97 punten, de Roda 1 met 95 punten. In 1992 bracht Roda haar eerste jaargang op de markt, sindsdien heeft kwaliteit in alle stadia van productie de hoogste prioriteit. Bodegas Roda beheert 28 top Rioja wijngaarden welke allen pas zijn aangekocht na intensief onderzoek naar terroir en ecosystemen.

Ieder jaar worden enkel de beste druiven geselecteerd van slechts 17 van de 28 wijngaarden om zo de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen. Er wordt gebruik gemaakt van oude wijnstokken tussen de 30 en 90 jaar, geheel zonder gebruik van pesticiden en met oog voor de natuurlijke omgeving.

Lees ook:Proefnotities Hosman proeverij
Lees ook:DRIEDELIGE SPAANSE WIJNCURSUS GROOT SUCCES
Lees ook:PLUS wederom beste wijnsupermarkt volgens consument
Lees ook:PLUS heeft de Beste Wijnafdeling van Nederland
Lees ook:Drink Pink op 13 maart in den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>