Wijn de oude kerk van Oudendijk

Dat is leuk, WijnimportBart gaat de kerk in ! En wel in november! Dan verzorgen ze een proeverij in de oude kerk van Oudendijk! De proeverij begint om 20.00 uur. Het gerenommeerde bedrijf Bart staat garant voor ongetwijfeld een mooie avond.

Tijdens de wijnproeverij op vrijdagavond 2 november, bieden wij u de unieke kans om een kleine greep uit dit assortiment te proeven. Henk Bart, zoon van de oprichter Joop Bart, zal u tijdens deze avond begeleiden, door de wereld van wijn maken en proeven. Dit alles onder begeleiding van een klein hapje en live muziek.

De kaarten zijn bij de kerk te bestellen!

 

Lees ook:Wijnpenning van het KVNW/Productschap WIJN
Lees ook:Bordeaux stroomt rijkelijk bij Café Schiller
Lees ook:Bubbels proeven in het Kurhaus
Lees ook:Wijnproeven bij Vinamice-Amersfoort en Restaurant Dara
Lees ook:Wijn.bloggids van 26 november tot 3 december 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>