Moet de ‘eigen wijn’ de restaurants redden?

Na de “Kus van Thérèse” heeft nu ook België zijn sterrenrestaurantwijjn.

Vivendum, restaurant met * gaat hierin samenwerken met wijndomein de Hoenshof. Wijnbouwer Ghislain Houben formuleerde het als volgt: ‘We waren op zoek naar een gereputeerde chef die het zou aandurven om uit de bestaande basiswijnen een eigen blend te maken, zijn naam daar aan te koppelen en vervolgens te serveren. We kwamen zo in contact met Alex. Zijn profiel past perfect bij ons en hij ging met ons de uitdaging aan.’

Meer weten over dit project, kijk dan bij: “Sterrenrestaurant komt met eigen wijn”.

Bron: Nieuwsblad.be

 

Lees ook:Profiel: Chateau Rauzan-Segla
Lees ook:Wielrenner Pieter Weening heeft eigen rosé
Lees ook:Trend: cocktails met wijn
Lees ook:Wijn bij groenten en/of vegetarische recepten
Lees ook:Mag ik ook een ‘gekrijt’ glas?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>