Wijnproeverij-kaasproeverij

Het Wijninstituut is als altijd volop bezig met wijn en ook in de komende maanden worden zoveel mogelijk leuke activiteiten met het wijnthema georganiseerd! één ervan springt er voor mij direct uit,  de wijn-kaas proeverij die door wijnprofessional Rien van der Meulen in Rotterdam gegeven gaat worden! Daar moet ik bij zijn!

“Het zat al enige tijd in de planning, maar nu is het zover. Op 15 december a.s. organiseren wij een fantastische wijn -  en kaasproeverij onder leiding van onze wijn-spijsspecialist, Rien van der Meulen.

Tijdens deze avond leert u alles over het combineren van wijnen met de juiste kaas- soorten. Wij willen deze avond zodanig op maat maken dat u na deze avond heel gemakkelijk ook zelf de juiste combinaties kunt maken. Geen gemakkelijke opgave, maar u zult zien dat het mogelijk is. Rien, verbonden als wijndocent aan het Wijninstituut en tevens wijn-spijsdocent van onze hoogste wijnopleiding Werken met Wijn en de praktijkgerichte cursus Koken naar Wijn, zal u op heldere, praktische wijze de bijzondere combinaties toelichten. Met medewerking van bijzondere wijnspeciaalzaken en kaasleveranciers.

Datum: zondagmiddag 15 december a.s.”

Ben wel even aan het twijfelen? Is het nu zondag 16 of zaterdag 15?? En … is het nu in de middag of toch de avond! Ik ga er achter aan!

In ieder geval in Rotterdam!
Locatie: Westelijk Handelsterrein, pakhuis nr. 6, De Smaakacademie, Rotterdam

Lees ook:Wijn.bloggids van 10 tot 17 december
Lees ook:Wijnopleiding
Lees ook:Bierinstituut in Scheveningen
Lees ook:Proef de wijn, hoor de Rhone
Lees ook:Start Wine2Move in Amsterdam en Rotterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wijnproeverij-kaasproeverij

  1. Marja van Beek Auteur

    Het is definitief zondag 16 december, in Rotterdam om 15.00 uur heeft het WI inmiddels gemeld!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>