Wijnalmanak 2013

De nieuwe Wijnalmanak 2013 is uit! Voor iedereen die nog altijd graag een papieren wijnbijbel in zijn tas mee wil nemen een goede uitkomst.
En op ElleEten.nl kwam ik de volgende leuke verlotingsactie tegen,  ik citeer:

“Het professionele proefteam onder leiding van experts Ronald en Sjoerd de Groot heeft de afgelopen maanden non-stop wijnen geproefd en beoordeeld, waarbij alleen de allerlekkerste, meest bijzondere, opvallend verrassende en deze-mag-je-niet-missen wijnen zijn geselecteerd voor vermelding in de Wijnalmanak 2013, de beste wijnen tot € 10.
In deze must-have voor elke wijnliefhebber staat een wijnselectie van 1000 wijnen die er écht toe doen, compleet met lekker leesbare en typerende beschrijvingen, een foto van de fles bij elke sterwijn en een overzichtelijke categorisatie. Je ziet in één oogopslag herkomst, prijscategorie, druivenras, wijnhuis en verkooppunt van de betreffende wijn. Ideaal voor de keuze van een wijn voor een speciaal diner, een bijzondere gelegenheid of gewoon voor als je zin hebt in een echt goede wijn. En dan wel echt goed onder de € 10.

 

WIN

Dorst gekregen? We mogen 10 exemplaren verloten. Vul snel dit formulier in om kans te maken >”

Wat houd je nog tegen?

Voor cursisten en oud-cursisten van het Wijninstituut is er nu de mogelijkheid om zelf supermarktwijnen te testen door deel te nemen aan het WI-proefpanel met docenten en andere cursisten!

Lees ook:Wijnalmanak 2012 met gratis Bubbles-editie
Lees ook:Albert Heijn wint titel Wijnalmanak Supermarkt 2012
Lees ook:Hubrecht Duijker deelt schaduwsterren uit
Lees ook:Net verschenen: Wijnalmanak cursuskalender 2012
Lees ook:Wijnalmanak iPhone App

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>