De WijnParade, een andere kijk op wijn

Eerste editie van De WijnParade in Hoofddorp

 

Twaalf gespecialiseerde wijnimporteurs hebben zich onlangs verenigd in De Wijnparade. Deze rondreizende proeverij zal iedere maand op een andere locatie in het land te vinden zijn, met de aftrap in Schouwburg de Meerse in Hoofddorp op zondag 16 september.

De WijnParade onderscheidt zich duidelijk van vele andere wijninitiatieven, omdat het hier écht om wijn gaat! De deelnemende importeurs  laten bezoekers in een proeverij kennismaken met 50 wijnen van kleine ambachtelijke wijnboeren uit Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Duitsland, Portugal en Hongarije. Veel van de wijnen zijn bovendien gemaakt van autochtone en veelal onbekende – soms bijna uitgestorven – druivenrassen. En iedere wijn en wijnmaker heeft een uniek verhaal. Bij elke importeur staat de kwaliteit boven alles. Dit betekent lage opbrengsten en respect voor de natuur. Door de goede relatie met de wijnboeren zijn ze in staat de hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs te garanderen. Dat deze eerlijke prijs een andere is dan men gewend is in de supermarkt spreekt voor zich. Maar besef wel dat alleen de beste druiven worden gebruikt en altijd met de hand worden geplukt, dat er niet of nauwelijks gebruik wordt gemaakt van bestrijdingsmiddelen en dat niet altijd alle jaargangen worden gebotteld als de kwaliteit niet voldoende is.

Zondag 16 september 2012 tussen 15.00 en 18.00 uur kunt u genieten van een breed aanbod aan kwaliteitswijnen. Bent u enthousiast geraakt over de geproefde wijnen? U kunt ter plekke gebruik maken van interessante aanbiedingen en na een snelle pintransactie de wijnen direct mee naar huis nemen. Het entreegeld wordt in dat geval verrekend.

 

 

 

Wilt u meer weten over De Wijnparade? Kijk dan op de website www.wijnparade.nl.

 

Lees ook:Waar is de Wijnparade dit najaar?
Lees ook:De Wijnparade gaat weer op pad!
Lees ook:De wijnparade onderweg naar Amersfoort!
Lees ook:De Wijnparade gaat naar Haarzuilens!
Lees ook:De wijnparade reist naar Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>