Wespenoorlog in de wijngaard

We bloggen en posten wat af op het Worldwideweb! Ik ken mijn eigen kracht, ( de invloed van wijn op een gerecht en v.v.) maar vooral ook mijn eigen beperkingen! Op het gebied van wijn liggen die toch zeer in de wijngaard, bij de vinificatie-processen en ach… zoveel meer. Maar geprezen zij de dag dat ik bij toeval ooit op het blog van Jet (Jet Wester red.) terecht kwam. Want zij heeft een eigen wijngaard. Zij schrijft daar graag en goed over. Dus naast luisteren naar Stan Beurskens, dat doe ik ook graag, lees ik veel van haar.
Voor vandaag over de Solaris. Deel II is aan de beurt, maar ook deel I is natuurlijk terug te lezen!

“Solaris deel  II – Het dilemma

Wanneer je het moderne witte druivenlandschap voor Nederland overziet, kom je tot maar een handjevol rassen, dat - heel efficiënt - elk een heel verschillend maar ook specifiek smaakprofiel vertegenwoordigt. De soorten zijn bovendien behoorlijk complementair: er zijn qua smaakprofiel maar weinig doublures.”

Nieuwsgierig? Dan gaat het hier verder.

 

Lees ook:Solaris by Wester
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:Prachtig interview met Louis Kat op het Wijnplein
Lees ook:The big Five
Lees ook:Augustus in de wijngaard van Jet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>