Altocedro -Okhuysen- Parkheuvel

Op woensdag 5 september organiseren Wijnkoperij Okhuysen , Parkheuvel ** en het Argentijnse topdomein Altocedro  een uniek wijn-spijs diner. Wat dit diner zo bijzonder maakt, is ten eerste de locatie Parkheuvel, prachtig gelegen aan de Maas in Rotterdam. De chefs van Parkheuvel zullen een exclusief viergangen diner bereiden dat perfect aansluit bij de geselecteerde wijnen van Altocedro.
De aanwezigheid van de getalenteerde wijnmaker van Altocedro, Karim Mussi Saffie, maakt de avond nog bijzonderder. Karim reist speciaal voor dit diner naar Nederland en hij zal de dinergasten uitgebreid informeren over zijn domein, zijn werkwijze en zijn wijnen. Dat wordt ongetwijfeld een zeer interessant verhaal; het kleine tophuis Altocedro is gelegen in het wijndorpje La Consulta, in de gerenommeerde Uco-vallei in de wijnregio Mendoza. Hier, in een bijzonder ‘cool climate’ terroir, werkt Karim vrijwel alleen met oude wijnstokken, iets wat geheel niet vanzelfsprekend is in Argentinië. Het resultaat is verbluffend! Ook in de wereldwijde wijnpers worden zijn terroirwijnen van de malbec- en tempranillodruif zeer hoog gewaardeerd.
Wilt u dit diner bijwonen? Kijk dan  hier bij Okhuysen voor alle informatie. Mocht u niet op 5 september kunnen, maar wel geïnteresseerd zijn? Parkheuvel zal het speciale Altocedro diner de gehele maand september serveren, bespreek de mogelijkheden aub rechtstreeks met Parkheuvel via 010-4360530!
Meer informatie over de wijnen vindt u hier op de website van Okhuysen.

Lees ook:Unieke Frans Hals Wijnen ter gelegenheid van 100-jarig bestaan Frans Hals Museum
Lees ook:Themaproeverijen bij Okhuysen in Haarlem
Lees ook:Boerengat weer favoriet tijdens Restaurant Week
Lees ook:Een bijzondere lunch in De Zwetheul
Lees ook:Wijnweekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>