Ook Kopenhagen kent zijn culinair Event

Pak je koffer en vertrek! Niet dat we in Nederland niet genoeg culinaire hoogtepunten hebben, maar  wil je eens niet aan tafel bij  Boer, Hermans of Reuten dan raad ik je aan een ticket te boeken naar Kopenhagen en wel in de periode van 24 augustus tot en met 2 september.  Daar, in Kopenhagen vindt “Copenhagen Cooking” plaats, het grootste kookfestijn van Scandinavië. Kookworkshops, kookcursussen, lezingen en grote demonstraties.

Hier schuif je aan bij Rasmus Kofoed of René Redzepi, in een stad met maar liefst 14 Michelinsterren. De culinaire hotspot op dit moment van Europa.

Richting Kopenhagen dus. Voor een spetterende afsluiting van deze waterige zomer. Misschien daarna met al die inspiratie tijd voor een driedelige Smaakstijlen – Workshop om  dat lekkers een vineuze begeleiding te geven.

Lees ook:Restaurant Noma opnieuw de top
Lees ook:Een culinaire droomreis naar de sterren
Lees ook:Swingend Kopenhagen
Lees ook:Winst Remy Cointreau groeit 56%
Lees ook:Château Maestricht, culinair trefpunt van Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>