Functionele wijn-accessoires

Vacu Vin

Optimaal van wijn genieten en onder de perfecte omstandigheden serveren. Als je een wijnkenner- en genieter bent, vind je dat natuurlijk belangrijk. Vacu Vin is een merk dat zich hierop heeft gespecialiseerd. Het leuke hiervan is dat de producten het wijngenot vergroten, maar ook een leuk ontwerp hebben.

Het leuke aan Vacu Vin is dat de oprichters in 1986 het idee hadden om aangebroken flessen wijn langer te bewaren.  Zo is de ontwikkeling van de Wine Saver ontstaan. Vandaag werkt Vacu Vin  continu aan innovatieve producten en werkt zelf samen met televisieprogramma  “Het beste idee van Nederland” .

Dalani Home & Living is altijd op zoek naar producten met een bijzonder verhaal. Internetwinkelen wordt zo een ware experience: kortlopende aanbiedingen, internationale merken en kortingen tot 70%. Dat maakt de jacht op originele musthaves zo leuk.

Wine Rack Flexible

Met dit wijrek kun je je eigen favoriete vorm neerzetten. De onderdelen zijn allemaal afzonderlijk te gebruiken waardoor je het rek naar je eigen smaak kunt aanpassen.

 

De Wine Aerator

Het ontwerp van dit product vertraagt het uitschenken van wijn in het glas, waardoor het extra zuurstof opneemt en de smaak verrijkt. Een mooi en vooral nuttig wijnaccessoir.

 

Champagne Cooler

Deze koeler heeft koelelementen voor de vriezer waardoor ijs overbodig wordt en ook nog eens een mooi, stijlvol ontwerp

 

 Wine tender

Dit product is speciaal ontworpen om je bag-in-box wijn in stijl uit te schenken. Met een speciale functie is de wijn binnen 10 minuten gekoeld!

 

Lees ook:Wijn aspirine
Lees ook:Leer je eigen smaak kennen…
Lees ook:Mag ik ook een ‘gekrijt’ glas?
Lees ook:Boekje van Mitra voor 4,99
Lees ook:Design kurketrekkers van Artis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>