N,R&F van vandaag de dag

Mooie nieuwe apps bij de iphoneclub. Onder meer een Supermarkt Wijngids. 2012.

Altijd handig om te downloaden! Maar,  je kunt natuurlijk ook het Drieluik F&W volgen bij het Wijncoachingbureau.

Vandaag op weg naar Hongarije, maar wel dicht bij huis! Proeverij op de Hongaarse Ambassade in Den Haag. Ik heb er zin in. Leuk dat ze in Goirle ook  hier mee bezig waren. Het werd een ‘memorabele’  avond.

 

Wijnkelder 13’, wijnhandel in bijzondere wijnen, opende onlangs officieel haar deuren aan de Theerestraat 13 in St. Michielsgestel. De winkel is voor de inwoners van St. Michielsgestel en omgeving reeds een bekende wijnlocatie.’ Met een bijzondere website!

 

Ik ga weliswaar naar de Ahr, maar Jet Wester heeft een interessante blogpost over de Nahe.  Even lezen zou ik zo zeggen! Onder meer over het Weingut von Racknitz! Ik citeer uit het blog: “Ons favoriete wijnbedrijf aan de Nahe is Weingut von Racknitz, een bedrijf dat juist die enorme, en enorm verschillende mineraliteit van de Nahe in zijn wijnen laat zien.”

Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:Proef de Lente! Voorjaarsproeverij 14 april
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:Duitse wijnwebsite wint Red Dot Design Award
Lees ook:Eerste #hertenjamsessie: combineer hert met wijn!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>