N,R &F van vandaag de dag

Dit is wel heel apart.  Een jurk van rode wijn. Maar ja, zeg nu zelf, wie wil er stinkend de wereld door? Liever niet toch? Kijk maar!

 

 

 

Afgelopen week viel de catalogus op de mat. “Fine & Rare Wine”  voor de veiling van 24 juni bij Winefield auctioneers.

 

Hierin uiteraard een blik op de aankomende veiling maar tevens een woord over de strategische samenwerking met AAG.  Die zeggen daar zelf het volgende over:  Winefield’s Auctioneers en Veilinghuis AAG hebben overeenstemming bereikt over een vergaande strategische samenwerking op het gebied van wijnveilingen.

De goedbezochte halfjaarlijkse wijnveilingen van AAG zullen vanaf heden worden samengevoegd met de succesvolle veilingen van Winefield’s. Winefield’s Auctioneers versterkt hiermee haar positie als vooraanstaand veilinghuis gespecialiseerd in het veilen van kwaliteitswijnen en krijgt beschikking over de monumentale veilingzaal en de faciliteiten van AAG voor haar wijnveilingen in Amsterdam.”  Lees hier daar verder over.

 

Afgelopen weekeinde ging de column van Nicolaas Klei in het AD over  flaneren. ‘Dolce far niente’.  Leuk om even wat verder te kijken op de Puremarkt.nl waar hij  het over heeft, dit keer met Cider in de hoofdrol. Voor wie een bezoek wil brengen aan, klik hier even!

 

Helaas moest ik vandaag verstek laten op de Hongaarse Wijnproeverij in den Haag. Jammer, want ik had hier graag rondgekeken en geproefd.  Haal binnenkort de schade in, met een interview met Miranda Beems, de autoriteit op het gebied van Hongaarse wijnen. Inmiddels gevestigd in Weesp!

 

Niets  met wijn te maken, of misschien zijdelings, maar wel zo verschrikkelijk waar, dat ik er even aandacht aan ga besteden!

Lees het zelf  maar! “Maak het  uit  met je smartphone!” Cool!

 

Ohw wat zou ik hier graag eten op 18 juni! Overdag  een bijzondere dag van uit het Magister Vini traject, maar dan ‘s avonds eten voor de film “De keuken van Johannes”!  Een project dat ik als wijnblogger heel heel graag zou willen volgen!

Lees ook:Nederlandse eerste veilinghuis dat alleen in wijn doet geopend
Lees ook:Nieuw wereldrecord prijs Mouton
Lees ook:Vandaag was de eerste veiling van Winefield
Lees ook:Maandag 9 april wijnveiling in Amsterdam
Lees ook:14 dec gratis wijn proeven bij wijnveiling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>