3-4 juni, Zwolle: groots gastronomisch festijn voor professionals

Zondag 3 juni: Nederlands Wine & Food Festival

 

Zwolle wordt voor twee dagen de gastronomische hoofdstad van Nederland. Gelijktijdig met de eerste editie van Chefs Revolution organiseert The Wine & Food Association op 3 juni de volgende activiteiten:
- 29e Grand Prix Saint Hubert: de ultieme blindproefwedstrijd voor teams. Klik  hier  voor deelname.

- Roséwijnen van het Jaar: lopende proeverij van alle finalewijnen en bekendmaking winnaars. Gratis toegang tot de lopende proeverij voor horeca- en wijnprofessionals na online registratie  of op vertoon van uitnodiging/toegangskaart.
Kaarten (ook voor consumenten) aan de kassa: € 12,50

 

- The Art of Taste Series: eigenzinnige wijnmakers aan het woord tijdens verschillende seminars. Met onder voorbehoud Alexander Stodden (Jean Stodden, Ahr), Daniel Wagner (Wagner Stempel, Rheinhessen), Thierry Michon (Dom. St. Nicolas, Loire), Paulo Laureano (Mouchão, Alentejo), Gaston Hochar (Chateau Musar, Libanon). Deelnamekosten: 25 euro p.p. per seminar.

Hier  leest u hoe u kunt deelnemen aan de seminars en vindt u het complete programma van zondag 3 juni. Met video over de roséfinale.

Zondag 3 juni
Tijd: 12.00-18.00 uur
Locatie: Binnentuin Librije’s Zusje/Atelierstuin, Spinhuisplein 1, Zwolle

Programmawijzigingen voorbehouden.

 

Maandag 4 juni: Primeurs 2012

 

Op de tweede dag van het gastronomisch festival in Zwolle organiseert The Wine & Food Association de volgende activiteiten:

 

- Primeurs 2012: de jongste oogstjaren gepresenteerd door verschillende importeurs

- Finaleproeverij Nationale Huiswijncompetitie: alle café- en restauranthuiswijnen die hoog scoren in de verschillende regio’s. Gratis toegang tot de lopende proeverij (Primeurs en Huiswijnen) voor horeca- en wijnprofessionals na online registratie  of op vertoon van uitnodiging/toegangskaart.
- The Art of Taste Series: seminars met toonaangevende wijnmakers. Met onder voorbehoud Jacky Blot (Dom. De la Taille aux Loups/Dom. De la Butte, Loire), Markus Molitor (Mosel), Weingut Künstler (Rheingau), Philippe Cambie (Rhône), Euan Mackay (Graham’s Port), Paolo de Marchi (Isole e Olena, Chianti Classico).  Deelnamekosten: 25 euro p.p. per seminar.
Hier   leest u hoe u kunt deelnemen aan de seminars en vindt u het complete programma van maandag 4 juni. Met video over de huiswijnfinale en overzicht van de exposanten.

 

Zondag 4 juni
Tijd: 11.00-18.00 uur
Locatie: Binnentuin, Librije’s Zusje, Spinhuisplein 1, Zwolle

 

Programmawijzigingen voorbehouden.

 

 

 

Lees ook:Nederlands Wine & Foodfestival 2013
Lees ook:Verkiezing beste rosés en huiswijnen van het jaar
Lees ook:Traditie en toekomst, typiciteit en trots: de essentie van Italiaanse wijnen
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:Nederlands Wine and Food Festival 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>