Taste of Amsterdam komt eraan!

Van 31 mei tot en met 3 juni is het wederom genieten van overheerlijke signature dishes van de beste restaurants uit Amsterdam en omstreken. Nieuwkomers als Bridges, The Butcher en The Harbour Club gaan samen met hun collega restaurants dit culinaire event wederom naar een hoog niveau tillen. Naast de vele activiteiten voor foodies en levensgenieters die Taste of Amsterdam rijk is, is “The Best Of Taste Award” in het leven geroepen. Deze prijs wordt uitgereikt aan het restaurant met het beste gerecht.

Restaurant line up

Dit jaar zijn er weer vele toprestaurants die schitteren in het Amstelpark. Naast de nieuwkomers Bridges, The Butcher en The Harbour Club zijn de spotlights ook gericht op MOMO, Bolenius, Blauw, Lute, Fifteen, Bridges, De Kersentuin, Sucre en Toscanini.

Gast restaurants dit jaar: Het Bosch, Aan de Poel, Elkaar en VisaandeSchelde.

Bekende Chefs

Naast Taste ambassadeur Julius Jaspers en tv-chefs Peter Lute, Alain Caron en Ramon Beuk, zijn ook Hari Shetty, Bastiaan Doesburg, Leonardo Pacenti, Agus Hermawan, Luc Kusters, Mark

Vaessen, Michel van Dijk, Alain Alders, Wilko Hogendoorn, Marcel de Leeuw, Christopher Naylor, Franz Conde, Jean Joelle Bonse, André Gerrits, Jennifer Ho, Stefan van Sprang, Michiel Deenik, Ferry van Houten en Michael Hendriksen van de partij.

“The Best of Taste Award”

Na succes in London, Dublin en Edinburgh wordt nu ook tijdens Taste of Amsterdam “The Best of Taste Award” uitgereikt. Een award die door een deskundige jury wordt uitgereikt en in ontvangst genomen mag worden door het restaurant met het beste gerecht.  

 

Over Taste of Amsterdam

Dit jaar vindt alweer de vierde editie van het succesvolle culinaire festival Taste of Amsterdam plaats. Van 31 mei tot en met 3 juni staat het Amstelpark opnieuw in het teken van eten en genieten. Naast de crème de la crème op het gebied van eten en drinken, kunnen bezoekers diverse workshops volgen en bieden de verschillende theaters een reeks bijzondere demonstraties en proeverijen. Ook kunt u dit jaar aanschuiven bij uw favoriete chef-kok en zijn er heerlijke producten te verkrijgen op de aanwezige streekmarkt.

 

Taste is een internationaal concept dat al grote successen boekte in steden als London, Edinburgh, Dublin en Melbourne.

Lees ook:Taste of Amsterdam brengt Beaujolais
Lees ook:Heropening Rosarium
Lees ook:Beaujolaiswijnen
Lees ook:Onderscheidingen uitgereikt tijdens lustrumeditie Wine Professional
Lees ook:Hospitality & style Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>