Nieuws, roddels en feitjes van vandaag de dag

De Hotelbar  van het Conservatorium Hotel in Amsterdam is verkozen tot de allerbeste van 2012  van Amsterdam. Dat het hotel, dat vorig jaar December haar deuren opende, nu al deze status heeft, geeft aan hoe Madelon Boom haar bedrijf naar de top wil brengen! Meer over het hotel en de hotelbar leest u hier.

 

In hotel The Marmara Taksim staat een Nederlander aan het roer.  Culy’s Monique ging op bezoek  bij deze Brabander in Istanbul. Onder andere. Lees het hier en zie ook de prachtige foto’s!

 

Op Perswijn is vandaag verder te lezen in the continuing story of the Malbec from Argentina! Leuke Etalagewedstrijd onder wijnhandels, waar nu 3 mogelijke winaars uit de bus zijn gekomen voor o.a. de titel Wine Shop Ambassador. Lees hier het hele verslag, hoe het verder gaat en wat er te winnen is!

 

Die Buren van ons hebben toch altijd een hoop te melden, allemaal wijn gerelateerd en eigenlijk altijd heel leuk om te lezen! Zie hier   weer een creatief en sociaal  plan in Brussel.

 

“In het Italiaanse Montevibiano staat een wijn-en olijfgaard van de volgende generatie. De uitbater heeft zijn gewassen voorzien van RFID-tags; kleine plaatjes die gegevens uitzenden.” Kopt Knack.be met een  column van  Philip Rogge!

 

Marques de Casa Concha was vandaag vertegenwoordigd op de Chili-Proeverij in CASA400 te Amsterdam. Wijn.blog ging kijken en proeven; morgen een relaas hiervan!

 

 

Lees ook:Nieuws, roddels en feitjes van vandaag de dag
Lees ook:Drink pink is back!
Lees ook:Franse wijnen touren door de Benelux
Lees ook:N,R &F van vandaag de dag
Lees ook:Bad wine day

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>