Ontdekkingsreis in Rheiland-Pfalz

Op 1 april is het nieuwe seizoen van de FreizeitCARD voor Rheinland-Pfalz &Saarland begonnen.  Bezittters van een  FreizeitCARD kunnen dan tot en met 31 maart 2013 weer genieten van bijna 170 gratis te bezoeken recreatieve en culturele actualiteiten van de bondstaten Rheiland-Pflalz en Saarland.

Dit enorme aanbod is samengesteld door meerdere partijen waaronder de twee verkeersbureaux. . De FreizeitCARD is te gebruiken voor musea, burchten en kastelen, recreatieparken en dierentuinen. Voor korte familievakanties is het hier goed toeven. De wijnen zijn bijzonder! De omgeving is prachtig, de rivier langs geeft heel veel te zien. Voor gezinnen met  kinderen een ideale uitstap. Dichtbij en toch helemaal in een andere wereld!

BIjzondere attracties zijn bijvoorbeeld het voetbalgolf in Beckingen in het Saarland en een rit met de kabelbaan naar de vesting Ehrenbreitstein. Ook in het programma zit het Holdiay Park Hassloch en het circuit Nürburgring .

Over de Duitse grens heen even naar Luxemburg voor een bezoek naar de kopermijn Stolzenbourg en de beroemde grotten van Han in België is met de FreizeitCARD ook mogelijk.

Een fijne manier van overnachtingen zijn de 36 jeugdherbergen niet ver van alle atrracties verwijderd. Hier kan men een speciaal arrangement boeken voor gezinnen op vertoon van de kaart.

De FreizeitCARD is als dagkaart, als driedaagse – of als zesdaagse kaart verkrijgbaar, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Bij de FreizeitCARD krijgt men de reisgids ‘Rheinland-Pfalz’ kado!
En ‘s avonds natuurlijk bij het diner genieten van de bijzondere wijnen die alleen maar zó in deze omgeving gemaakt kunnen worden.  Fris, mild en overweldigen.

Alle verdere informatie is op de website te vinden: www.FreizeitCARD.info

Lees ook:Een wijnreis naar Duitsland
Lees ook:‘Going Social: de Travel Trend 2012′?
Lees ook:Umami opent 7e restaurant in Eindhoven
Lees ook:Umami Eindhoven is geopend
Lees ook:Wijnhoofdstad van Duitsland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>