Kasteel de Haar in Italiaanse sferen

DAGJE ITALIË DOEN?

Bent u dol op risotto, wordt u wild van Ferrari of droomt u weg bij opera?

Tijdens het Italië Evenement 2012, op 11, 12 en 13 mei, kunt u Italiaans eten, rijden, luisteren en nog veel meer. In de tuinen van Kasteel de Haar (Utr) vindt u dit weekend namelijk alles wat Italië zo mooi, lekker en bijzonder maakt. Meer dan 200 exposanten, artiesten, kunstenaars en koks laten Italië proeven en beleven. Kortom: de ideale manier om dit prachtige vakantieland (beter) te leren kennen.

Lees ook:In het spoor van de mysterieuze Moezel
Lees ook:De Zaanse Wijnkring
Lees ook:Blended Learning een nieuwe vorm van wijneducatie
Lees ook:26-28 september zijn de Nederlandse wijnfeesten
Lees ook:Feest op Wijngoed De Reestlandhoeve

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>