Gelezen in Perswijn

De nieuwe Perswijn lag voor het weekeinde begon in de bus. Prima timing!  Wat ruikt zo’n blad vers als het zo net van de persen is gerold. Een typische geur, met veel aantrekkingskracht, net als versgebakken brood! Je kunt er niet van  afblijven.

Grappig dat ook hier  een artikel over de Mosel te lezen is. Net als gisteren op het wijn.blog.  Alleen …. Hoe komen die Steillagen zo grün? Dat was dit weekeinde nog niet zo hoor

Een ander verschil is de belichting van de wijngaarden.  In Perswijn komen de oude vertrouwde aan bod rond Bernkastel, op het wijn.blog een wat onbekendere deel van de Mosel.  Later deze week ook meer trouwens over de Ahr en de Pfalz.

Naast natuurlijk de aandacht voor de Bordeaux, heel veel Italië in de vorm van het Toscaanse bezoek van Sjoerd de Groot en  een blik op Turijn. Dat afgewisseld  met nog wat Duits,  de hilarische column van een “mevrouw uit Almere” en goede

technische uitleg over ‘snoeien en geleiden’ van de wijnplant!

Het is een dubbele uitgave, want bijgevoegd is een Special Piemonte!
Al met al weer een kopenswaardig magazine!

 

Lees ook:Mosel-Saar-Ruwer wordt Mosel
Lees ook:Perswijn brengt e-magazine over Beaujolais
Lees ook:Swingend Kopenhagen
Lees ook:Winnaars Perswijn Wijnconcours Voorjaar & Zomer 2014 bekend
Lees ook:PERSWIJN BESTAAT 25 JAAR

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>